Deadpool 2016 – (HD)

Deadpool Backdrop

Deadpool Poster2016
Utgivningsdatum : 2016-02-09
Genre : Action, Äventyr, Komedi, Romantik

Titta nu

Baserat på Marvel Comics mest okonventionelle antihjälte är detta den berättelsen om före detta legosoldaten Wade Wilson, som efter att ha utsatts för en rad grymma och oortodoxa experiment utvecklat helande krafter. Han antar alter-egot Deadpool och beväpnad med sina nya förmågor och en mörk, vriden humor, börjar han jaga dem som stod bakom experimenten.

Deadpool 2016 Trailer

 
Tag : Deadpool sf, Deadpool film streaming, Deadpool stream online free, Deadpool filme 2016, Deadpool english subtitles, Deadpool 2016 full movie, Deadpool swesub, Deadpool dvd release date, Deadpool film watch online, Deadpool watch online english subtitles, Deadpool download, Deadpool movie online free, Deadpool movie 2016