Gods of Egypt 2016 – (HD)

Gods of Egypt Backdrop

Gods of Egypt Poster2016
Utgivningsdatum : 2016-02-25
Genre : Action, Äventyr, Fantasy

Titta nu

Den otippade hjälten Bek (Brenton Thwaites) ger sig ut på en spännande resa för att rädda världen och sin älskade. För att lyckas måste han ta hjälp av den mäktige guden Horus (Nikolaj Coster-Waldau) och tillsammans bildar de en osannolik allians mot den onda guden Set (Gerard Butler) som tillskansat sig Egyptens tron och på så sätt orsakat kaos och stridigheter i det en gång fridfulla och blomstrande riket. Deras enastående kamp mot Set och hans mannar för dem in i livet efter detta och genom himmelrikena där både gudar och dödliga måste genomgå tapperhetsprov och göra uppoffringar om de ska klara sig hela vägen till den slutgiltiga uppgörelsen.

Gods of Egypt 2016 Trailer

 
Tag : Gods of Egypt sf, Gods of Egypt film streaming, Gods of Egypt stream online free, Gods of Egypt filme 2016, Gods of Egypt english subtitles, Gods of Egypt 2016 full movie, Gods of Egypt swesub, Gods of Egypt dvd release date, Gods of Egypt film watch online, Gods of Egypt watch online english subtitles, Gods of Egypt download, Gods of Egypt movie online free, Gods of Egypt movie 2016