The Finest Hours 2016 – (HD)

The Finest Hours Backdrop

The Finest Hours Poster2016
Utgivningsdatum : 2016-01-25
Genre : Action, Drama, Historisk, Thriller

Titta nu

År 1952 inträffade en av de värsta stormarna som någonsin drabbat östkusten i New England då en oljetanker utanför Cape Cod bokstavligen slets itu ute på havet. Fyra medlemmar ur kustbevakningen ger sig ut i stormen i en liten livbåt, trots kyla och skyhöga vågor. Under de rådande omständigheterna lyckas de ändå rädda mer än trettio sjömän som varit instängda på det snabbt sjunkande fartyget. ”The Finest Hours” är berättelsen om deras heroiska uppdrag som fortfarande anses vara den största räddningsaktionerna i kustbevakningens historia.

The Finest Hours 2016 Trailer

 
Tag : The Finest Hours sf, The Finest Hours film streaming, The Finest Hours stream online free, The Finest Hours filme 2016, The Finest Hours english subtitles, The Finest Hours 2016 full movie, The Finest Hours swesub, The Finest Hours dvd release date, The Finest Hours film watch online, The Finest Hours watch online english subtitles, The Finest Hours download, The Finest Hours movie online free, The Finest Hours movie 2016