X-Men: Apocalypse 2016 – (HD)

X-Men: Apocalypse Backdrop

X-Men: Apocalypse Poster2016
Utgivningsdatum : 2016-05-18
Genre : Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy

Titta nu

I början av civilisationen var han dyrkad som en gud. Apocalypse, den första och starkaste av alla mutanter i X-Men universumet, tog krafter från andra mutanter för att bland annat bli odödlig och osynlig. Efter tusentals år vaknar han igen och blir djupt besviken på den nya värld han möts av. Han rekryterar flertalet mutanter, bland annat en förkrossad Magneto (Michael Fassbender), för att rensa världen på människor och skapa en ny världsordning där han själv regerar. Ställda inför detta hot måste Raven (Jennifer Lawrence) med hjälp av Professor X (James McAvoy) leda ett team av unga X-Men för att rädda mänskligheten från total undergång.

X-Men: Apocalypse 2016 Trailer

 
Tag : X-Men: Apocalypse sf, X-Men: Apocalypse film streaming, X-Men: Apocalypse stream online free, X-Men: Apocalypse filme 2016, X-Men: Apocalypse english subtitles, X-Men: Apocalypse 2016 full movie, X-Men: Apocalypse swesub, X-Men: Apocalypse dvd release date, X-Men: Apocalypse film watch online, X-Men: Apocalypse watch online english subtitles, X-Men: Apocalypse download, X-Men: Apocalypse movie online free, X-Men: Apocalypse movie 2016