Hotell Transylvanien 2 2015 – (HD)

Hotell Transylvanien 2 Backdrop

Hotell Transylvanien 2 Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-09-21
Genre : Animerat, Komedi, Familj

Titta nu

Förändringens tid har kommit till hotellet. Draculas ”enbart monster”-policy har lättats, och nu är även människor välkomna. Men bakom stängda kistor oroar sig Dracula över att hans barnbarn Dennis, till hälften människa och till hälften vampyr, inte visar upp några vampyrdrag alls. Då Mavis och Johnny reser iväg för att besöka den mänskliga delen av släkten, en kulturkrock utan dess like, sätter därför Dracula sitt barnbarn i monster-bootcamp. Och som saker och ting inte vore illa nog, bestämmer sig Draculas vresige och väldigt, väldigt gammalmodiga pappa Vlad för att plötsligt besöka hotellet.

Hotell Transylvanien 2 2015 Trailer

 
Tag : Hotell Transylvanien 2 sf, Hotell Transylvanien 2 film streaming, Hotell Transylvanien 2 stream online free, Hotell Transylvanien 2 filme 2015, Hotell Transylvanien 2 english subtitles, Hotell Transylvanien 2 2015 full movie, Hotell Transylvanien 2 swesub, Hotell Transylvanien 2 dvd release date, Hotell Transylvanien 2 film watch online, Hotell Transylvanien 2 watch online english subtitles, Hotell Transylvanien 2 download, Hotell Transylvanien 2 movie online free, Hotell Transylvanien 2 movie 2015