Jupiter Ascending 2015 – (HD)

Jupiter Ascending Backdrop

Jupiter Ascending Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-02-04
Genre : Science Fiction, Fantasy, Action, Äventyr

Titta nu

I en framtid och i ett universum där människosläktet befinner sig i botten av näringskedjan beordrar universums drottning att Jupiter Jones, en ung människokvinna, ska avrättas. Jupiters blotta existens hotar drottningens suveräna styre och måste undanröjas. Mördarna hinner dock inte före den genetiskt modifierade soldaten Caine, som letar upp kvinnan vars genetiska signatur kan förändra balansen i universum.

Jupiter Ascending 2015 Trailer

 
Tag : Jupiter Ascending sf, Jupiter Ascending film streaming, Jupiter Ascending stream online free, Jupiter Ascending filme 2015, Jupiter Ascending english subtitles, Jupiter Ascending 2015 full movie, Jupiter Ascending swesub, Jupiter Ascending dvd release date, Jupiter Ascending film watch online, Jupiter Ascending watch online english subtitles, Jupiter Ascending download, Jupiter Ascending movie online free, Jupiter Ascending movie 2015