Krampus 2015 – (HD)

Krampus Backdrop

Krampus Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-11-26
Genre : Skräck, Komedi, Fantasy

Titta nu

KRAMPUS handlar om den unge Max, som sedan länge gett upp hoppet om att få fira en fröjdefull jul. Hans dysfunktionella, men underhållande, släktingar samlas åter kring julbordet, men när de av misstag råkar släppa lös förbannelsen från den uråldriga sagofiguren Krampus bryter helvetet löst på riktigt. Älskade julikoner väcks plötsligt till liv och utsätter alla i sin närhet för livsfara. Nu måste familjen, som alltid balanserat på gränsen till sammanbrott, för en gångs skull hålla ihop – annars överlever de kanske inte den här julen.

Krampus 2015 Trailer

 
Tag : Krampus sf, Krampus film streaming, Krampus stream online free, Krampus filme 2015, Krampus english subtitles, Krampus 2015 full movie, Krampus swesub, Krampus dvd release date, Krampus film watch online, Krampus watch online english subtitles, Krampus download, Krampus movie online free, Krampus movie 2015