Miraklet i Viskan 2015 – (HD)

Miraklet i Viskan Backdrop

Miraklet i Viskan Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-04-17
Genre : Drama

Titta nu

En Lars Molin-inspirerad skröna som lockar till både skratt och gråt
Bjarne driver en flyttfirma tillsammans med sin fru Malin, men det går knackigt och de behöver låna pengar. På andra sidan älven bor Bjarnes svärfar Halvar. De två har aldrig dragit jämnt, vilket bottnar i en 20-årig konflikt fylld av förflugna ord, tjurig stolthet och envis prestige. För att rädda firman ser Malin ingen annan utväg än att gå över älven för att be Halvar att borga för lånet. Ett beslut som kommer att få oanade konsekvenser.

Miraklet i Viskan 2015 Trailer

 
Tag : Miraklet i Viskan sf, Miraklet i Viskan film streaming, Miraklet i Viskan stream online free, Miraklet i Viskan filme 2015, Miraklet i Viskan english subtitles, Miraklet i Viskan 2015 full movie, Miraklet i Viskan swesub, Miraklet i Viskan dvd release date, Miraklet i Viskan film watch online, Miraklet i Viskan watch online english subtitles, Miraklet i Viskan download, Miraklet i Viskan movie online free, Miraklet i Viskan movie 2015