Ted 2 2015 – (HD)

Ted 2 Backdrop

Ted 2 Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-06-25
Genre : Komedi

Titta nu

Sedan vi sist mötte dem har John och Ted fortsatt leva drömlivet i Boston. Men nu är rollerna ombytta: John lever ungkarlsliv medan Ted knutit banden med Tami-Lynn, kvinnan i hans drömmar. Äktenskapet börjar snart knaka i fogarna och paret bestämmer sig för att skaffa ett barn för att rädda det. Planen stöter dock på patrull när myndigheterna konstaterar att Ted inte är en person, utan en ägodel, och därför inte har rätt att adoptera. Inte nog med det, han får också sparken från sitt butiksjobb och hans äktenskap annulleras. Arg och nedslagen bestämmer sig Ted för att stämma staten, och ber sin bäste vän att hjälpa honom återvinna de rättigheter han förtjänar. De anlitar en ung, gräsrökande advokat vid namn Samantha L. Jackson och beger sig till rätten.

Ted 2 2015 Trailer

 
Tag : Ted 2 sf, Ted 2 film streaming, Ted 2 stream online free, Ted 2 filme 2015, Ted 2 english subtitles, Ted 2 2015 full movie, Ted 2 swesub, Ted 2 dvd release date, Ted 2 film watch online, Ted 2 watch online english subtitles, Ted 2 download, Ted 2 movie online free, Ted 2 movie 2015