The Big Short 2015 – (HD)

The Big Short Backdrop

The Big Short Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-12-11
Genre : Drama, Komedi

Titta nu

När fyra outsiders förutspår det storbankerna, medierna och regeringen vägrat tro på, världsekonomins kollaps, får de en idé: THE BIG SHORT. En vågad investering leder dem till det moderna bankväsendets allra mörkaste hörn. Där måste de ifrågasätta allt och alla. Filmen är baserad på den sanna historien och bästsäljande boken av Michael Lewis.

The Big Short 2015 Trailer

 
Tag : The Big Short sf, The Big Short film streaming, The Big Short stream online free, The Big Short filme 2015, The Big Short english subtitles, The Big Short 2015 full movie, The Big Short swesub, The Big Short dvd release date, The Big Short film watch online, The Big Short watch online english subtitles, The Big Short download, The Big Short movie online free, The Big Short movie 2015