The DUFF 2015 – (HD)

The DUFF Backdrop

The DUFF Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-02-19
Genre : Komedi

Titta nu

Bianca är en självsäker tjej som går sista året på high school. När hon får höra att hon omnämns som DUFF (Designated Ugly Fat Friend) till sina mer eftertraktade vänner krossas hennes världsbild direkt. För att återuppfinna sig själv och kunna attrahera drömkillen Toby anlitar Bianca sin granne Wesley, en av skolans populäraste killar, som kärlekscoach.

The DUFF 2015 Trailer

 
Tag : The DUFF sf, The DUFF film streaming, The DUFF stream online free, The DUFF filme 2015, The DUFF english subtitles, The DUFF 2015 full movie, The DUFF swesub, The DUFF dvd release date, The DUFF film watch online, The DUFF watch online english subtitles, The DUFF download, The DUFF movie online free, The DUFF movie 2015