The Last Witch Hunter 2015 – (HD)

The Last Witch Hunter Backdrop

The Last Witch Hunter Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-10-21
Genre : Fantasy, Action, Äventyr

Titta nu

Det finns många hemligheter i modern tid, men den kanske mest häpnadsväckande är att häxor ännu lever bland oss; ondskefulla övernaturliga väsen som tänker sprida pesten på jorden. I århundraden har arméer av häxjägare bekämpat den onaturliga fienden världen över, däribland Kaulder, en modig krigare som lyckats dräpa den mäktiga häxdrottningen och samtidigt avsevärt minska hennes anhängare. Innan hon dör hinner dock häxdrottningen förbanna Kaulder med sin egen odödlighet och på så vis för evigt skilja honom från hans älskade fru och barn som väntar i livet efter detta. I nutid är Kaulder den ende i sitt slag och har ägnat århundraden åt att jaga enstaka häxor och sakna sin förlorade familj. Utan Kaulders vetskap återuppstår häxdrottningen och vill hämnas sin mördare genom att orsaka en ny pestepidemi som hotar människorasens fortlevnad.

The Last Witch Hunter 2015 Trailer

 
Tag : The Last Witch Hunter sf, The Last Witch Hunter film streaming, The Last Witch Hunter stream online free, The Last Witch Hunter filme 2015, The Last Witch Hunter english subtitles, The Last Witch Hunter 2015 full movie, The Last Witch Hunter swesub, The Last Witch Hunter dvd release date, The Last Witch Hunter film watch online, The Last Witch Hunter watch online english subtitles, The Last Witch Hunter download, The Last Witch Hunter movie online free, The Last Witch Hunter movie 2015