By the Sea 2015 – (HD)

By the Sea Backdrop

By the Sea Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-11-12
Genre : Drama, Romantik

Titta nu

Filmen utspelar sig på 70-talet och skildrar den amerikanske författaren Roland och hans fru Vanessas vistelse i en idyllisk fransk hamnstad. Deras äktenskap befinner sig i kris, men i takt med att de lär känna andra i byn, såsom det nygifta paret på bröllopsresa (Laurent och Poupaud) samt lokalborna Michel (Arestrup) och Patrice (Bohringer) börjar paret så sakta ta itu med de olösta konflikterna i deras liv.

By the Sea 2015 Trailer

 
Tag : By the Sea sf, By the Sea film streaming, By the Sea stream online free, By the Sea filme 2015, By the Sea english subtitles, By the Sea 2015 full movie, By the Sea swesub, By the Sea dvd release date, By the Sea film watch online, By the Sea watch online english subtitles, By the Sea download, By the Sea movie online free, By the Sea movie 2015