Dark Places 2015 – (HD)

Dark Places Backdrop

Dark Places Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-03-31
Genre : Drama, Mystik, Thriller

Titta nu

Libby Day är den enda överlevande efter ett inbrott där hon blev vittne till mordet på sin mamma och sina systrar. Nu lever Libby med vetskapen om att hennes vittnesmål som sjuåring ledde till att hennes egen bror dömdes till livstids fängelse för det fasansfulla brottet. När en grupp true crime-entusiaster hittar Libby tjugofem år senare övertalar de henne att gå igenom händelseförloppet en gång till, och plötsligt dyker nya minnesbilder och gamla misstankar upp inom henne. Libby börjar ifrågasätta sin egen roll som huvudvittne och bestämmer sig för att ta reda på sanningen om sitt förflutna.

Dark Places 2015 Trailer

 
Tag : Dark Places sf, Dark Places film streaming, Dark Places stream online free, Dark Places filme 2015, Dark Places english subtitles, Dark Places 2015 full movie, Dark Places swesub, Dark Places dvd release date, Dark Places film watch online, Dark Places watch online english subtitles, Dark Places download, Dark Places movie online free, Dark Places movie 2015

Inkommande sökord :

  • nya filmer