Trumbo 2015 – (HD)

Trumbo Backdrop

Trumbo Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-10-27
Genre : Drama

Titta nu

Den sanna historien om manusförfattaren Dalton Trumbo spelad av Bryan Cranston (Breaking Bad), vars framgångsrika karriär får ett plötsligt slut när han 1947 svartlistas för sina politiska åsikter. Men han erbjuds ett alternativ – om han namnger andra misstänka vänner och kollegor till den då ökända Kommittén för oamerikansk verksamhet, så blir hans namn rentvått. Trumbo tvingas in i en kamp för ord och frihet, där fler och fler dras in i den häxjakt som följer.

Trumbo 2015 Trailer

 
Tag : Trumbo sf, Trumbo film streaming, Trumbo stream online free, Trumbo filme 2015, Trumbo english subtitles, Trumbo 2015 full movie, Trumbo swesub, Trumbo dvd release date, Trumbo film watch online, Trumbo watch online english subtitles, Trumbo download, Trumbo movie online free, Trumbo movie 2015