Bränd 2015 – (HD)

Bränd Backdrop

Bränd Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-10-02
Genre : Drama

Titta nu

Adam Jones är Michelinkocken som gjort sig känd för sina oortodoxa metoder i köket. Han är en diva med tvivelaktiga kontakter och laster; kokkonstens badboy; en djävul bland kockar. Men en dag går allt överstyr, och då är det smartast att bara försvinna. När alla tror att han är död ser han sin chans – nu är det guldläge att starta upp igen, på en annan ort. Men för att lyckas kamma hem den där efterlängtade tredje Michelinstjärnan måste han locka till sig de bästa av de bästa kockarna i branschen. En inte helt lätt uppgift då man bränt alla broar.

Bränd 2015 Trailer

 
Tag : Bränd sf, Bränd film streaming, Bränd stream online free, Bränd filme 2015, Bränd english subtitles, Bränd 2015 full movie, Bränd swesub, Bränd dvd release date, Bränd film watch online, Bränd watch online english subtitles, Bränd download, Bränd movie online free, Bränd movie 2015