Cirkeln 2015 – (HD)

Cirkeln Backdrop

Cirkeln Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-02-18
Genre : Drama, Fantasy, Mystik, Thriller

Titta nu

En natt när månen färgas blodröd, befinner sig sex unga tonårsflickor i en övergiven folkpark, dragna dit av en mystisk kraft. Där avslöjas en gammal profetia. De är “De utvalda”, en grupp häxor – utsedda att rädda världen. Plötsligt är tiden i gymnasiet på liv och död – bokstavligt talat. De måste lära sig samarbeta trots sina olikheter, och kontrollera de magiska krafter som börjat vakna till liv inom dem. I Cirkeln skildras en parallell värld i vilken drömmar, jobbiga föräldrar, mobbing, hämnd och kärlek möter farliga krafter och forntida magi.

Cirkeln 2015 Trailer

 
Tag : Cirkeln sf, Cirkeln film streaming, Cirkeln stream online free, Cirkeln filme 2015, Cirkeln english subtitles, Cirkeln 2015 full movie, Cirkeln swesub, Cirkeln dvd release date, Cirkeln film watch online, Cirkeln watch online english subtitles, Cirkeln download, Cirkeln movie online free, Cirkeln movie 2015