Fathers and Daughters 2015 – (HD)

Fathers and Daughters Backdrop

Fathers and Daughters Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-10-01
Genre : Drama

Titta nu

Jake Davis (Russell Crowe), en Pulitzerbelönad författare tappar helt fotfästet när en bilolycka med dödlig utgång lämnar honom ensam med en femåring dotter, Katie. Förföljd av skuldkänslor efter förlusten av sin fru, försöker han få de dagliga rutinerna att fungera, samtidigt som hans påfrestande släktingar gör allt för att ta dottern ifrån honom. Genom historiens gång får vi lära känna Katie (Amanda Seyfried) som vuxen, förföljd av demonerna från barndomen, samtidigt som hennes pappa som inte bara förlorade en älskad fru i bilolyckan utan också glädjen, sitt förstånd och till slut sitt liv försöker hålla fast vid det han älskar högst på jorden, sin dotter.

Fathers and Daughters 2015 Trailer

 
Tag : Fathers and Daughters sf, Fathers and Daughters film streaming, Fathers and Daughters stream online free, Fathers and Daughters filme 2015, Fathers and Daughters english subtitles, Fathers and Daughters 2015 full movie, Fathers and Daughters swesub, Fathers and Daughters dvd release date, Fathers and Daughters film watch online, Fathers and Daughters watch online english subtitles, Fathers and Daughters download, Fathers and Daughters movie online free, Fathers and Daughters movie 2015