Spotlight 2015 – (HD)

Spotlight Backdrop

Spotlight Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-11-06
Genre : Drama, Thriller, Historisk

Titta nu

När den nytillträdde redaktören Marty Baron (Liev Schreiber) anländer från Miami för att ta över tidningen Boston Globe sommaren 2001 beordrar han omedelbart Spotlight-teamet att följa upp anklagelser mot en lokal präst som anklagats för att ha trakasserat ett trettiotal unga församlingsmedlemmar sexuellt de senaste 30 åren.
Fullt medveten om att strid mot katolska kyrkan i Boston kan medföra allvarliga konsekvenser börjar ett team bestående av Spotlight-redaktören Walter “Robby” Robinson (Michael Keaton), reportrarna Sacha Pfeiffer (Rachel McAdams) och Michael Rezendes (Mark Ruffalo) samt researchern Matt Carroll (Brian d’Arcy James) gräva djupare i fallet. Filmen är baserat på en sann berättelse.

Spotlight 2015 Trailer

 
Tag : Spotlight sf, Spotlight film streaming, Spotlight stream online free, Spotlight filme 2015, Spotlight english subtitles, Spotlight 2015 full movie, Spotlight swesub, Spotlight dvd release date, Spotlight film watch online, Spotlight watch online english subtitles, Spotlight download, Spotlight movie online free, Spotlight movie 2015