Steve Jobs 2015 – (HD)

Steve Jobs Backdrop

Steve Jobs Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-10-09
Genre : Historisk, Drama

Titta nu

Filmen om Steve Jobs liv tar oss med bakom kulisserna under tiden före några av de mest ikoniska produktlanseringarna i modern tid – från Macintosh 1984, fram till presentationen av iMac 1998. Steve Jobs ger oss ett unikt perspektiv på den digitala revolutionen, från en briljant man som befann sig i dess epicentrum.

Steve Jobs 2015 Trailer

 
Tag : Steve Jobs sf, Steve Jobs film streaming, Steve Jobs stream online free, Steve Jobs filme 2015, Steve Jobs english subtitles, Steve Jobs 2015 full movie, Steve Jobs swesub, Steve Jobs dvd release date, Steve Jobs film watch online, Steve Jobs watch online english subtitles, Steve Jobs download, Steve Jobs movie online free, Steve Jobs movie 2015