The Diary of a Teenage Girl 2015 – (HD)

The Diary of a Teenage Girl Backdrop

The Diary of a Teenage Girl Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-08-14
Genre : Drama, Romantik

Titta nu

Drama som utspelas i 1970-talets San Fransisco. Minnie är en 15-årig tjej som lever med sin mamma och sin yngre syster och som drömmer om att bli serietecknare. Hennes liv förändras dock radikalt, när hon inleder ett förhållande med mammans pojkvän.

The Diary of a Teenage Girl 2015 Trailer

 
Tag : The Diary of a Teenage Girl sf, The Diary of a Teenage Girl film streaming, The Diary of a Teenage Girl stream online free, The Diary of a Teenage Girl filme 2015, The Diary of a Teenage Girl english subtitles, The Diary of a Teenage Girl 2015 full movie, The Diary of a Teenage Girl swesub, The Diary of a Teenage Girl dvd release date, The Diary of a Teenage Girl film watch online, The Diary of a Teenage Girl watch online english subtitles, The Diary of a Teenage Girl download, The Diary of a Teenage Girl movie online free, The Diary of a Teenage Girl movie 2015