The Martian 2015 – (HD)

The Martian Backdrop

The Martian Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-09-30
Genre : Drama, Äventyr, Science Fiction

Titta nu

Astronauten Mark Watney blir kvarlämnad på Mars av resterande besättningen som tror att han omkommit efter en kraftig storm i rymden. Ensam kvar måste han med sin intelligens och styrka hitta ett sätt att överleva på den lilla mat han har och signalera till jorden att han lever. Miljontals mil bort jobbar NASAs forskare dygnet runt med att hitta ett sätt att få hem honom och besättningen planerar samtidigt en livsfarlig räddningsaktion. Världens befolkning är alla engagerade i Watneys öde och tillsammans är vi starka.

The Martian 2015 Trailer

 
Tag : The Martian sf, The Martian film streaming, The Martian stream online free, The Martian filme 2015, The Martian english subtitles, The Martian 2015 full movie, The Martian swesub, The Martian dvd release date, The Martian film watch online, The Martian watch online english subtitles, The Martian download, The Martian movie online free, The Martian movie 2015