The Wedding Ringer 2015 – (HD)

The Wedding Ringer Backdrop

The Wedding Ringer Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-01-16
Genre : Komedi

Titta nu

För varje man som ska gifta sig finns en hel del att ta hand om före den stora dagen. Men oavsett hur stressigt det kan bli så kan han vara säker på en sak: grabbgänget. Hans best man och övriga marskalkar tar hand om allt, från svensexan till talet på bröllopskvällen. Det är grabbgänget som betyder något när det gäller ? och det är grabbarna som den älskvärde, men lite tafatte, blivande brudgummen Doug Harris (Josh Gad) aldrig har haft. Om han inte vill se ut som en idiot framför sin blivande brud (spelad av Kaley Cuoco-Sweeting) är det dags för honom att skaka fram ett gäng vänner fortare än kvickt. Entré på scen för Jimmy Callahan (Kevin Hart), ägare av Best Man Inc., ett diskret serviceföretag som får socialt utsatta killar att framstå som rockstjärnor.

The Wedding Ringer 2015 Trailer

 
Tag : The Wedding Ringer sf, The Wedding Ringer film streaming, The Wedding Ringer stream online free, The Wedding Ringer filme 2015, The Wedding Ringer english subtitles, The Wedding Ringer 2015 full movie, The Wedding Ringer swesub, The Wedding Ringer dvd release date, The Wedding Ringer film watch online, The Wedding Ringer watch online english subtitles, The Wedding Ringer download, The Wedding Ringer movie online free, The Wedding Ringer movie 2015