Absolutely Anything 2015 – (HD)

Absolutely Anything Backdrop

Absolutely Anything Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-06-26
Genre : Science Fiction, Komedi

Titta nu

Läraren Neil Clarke upptäcker plötsligt att han har magiska krafter. Bara med en gest kan han få precis vad som helst att hända. Han kan trolla bort en särskilt besvärlig skolklass – bara för att sedan få dem att återvända till livet igen, vilket han också kan få vilken död person som helst att göra. Han kan även förvandla sin bäste vän till exakt en sådan man som alla kvinnor vill ha mer än något annat i hela världen. Enda haken är att han måste se till att använda rätt ord, och att veta vad det är han egentligen vill. Misstag efter misstag leder honom till den ultimata och mest kniviga frågan som så många före honom har fruktat och haft svårt att besvara – ska han välja flickan eller hunden?

Absolutely Anything 2015 Trailer

 
Tag : Absolutely Anything sf, Absolutely Anything film streaming, Absolutely Anything stream online free, Absolutely Anything filme 2015, Absolutely Anything english subtitles, Absolutely Anything 2015 full movie, Absolutely Anything swesub, Absolutely Anything dvd release date, Absolutely Anything film watch online, Absolutely Anything watch online english subtitles, Absolutely Anything download, Absolutely Anything movie online free, Absolutely Anything movie 2015