Berättelsen om Askungen 2015 – (HD)

Berättelsen om Askungen Backdrop

Berättelsen om Askungen Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-03-12
Genre : Romantik, Fantasy, Familj, Drama

Titta nu

Den klassiska berättelsen om Ella, vars far gifter om sig efter att modern tragiskt dött. Ella vill stötta sin pappa och välkomnar styvmodern Lady Tremaine och hennes döttrar Gabriella och Petronella in i familjen. Men när Ellas far oväntat dör befinner hon sig plötsligt i en grym och avundsjuk familj, och hon tvingas bli familjens tjänare. Hennes hopp väcks när hon möter en vänlig främling i skogen, Ella tror att pojken arbetar i slottet men i själva verket är han prins. Slottet skickar ut en balinbjudning till alla unga kvinnor och Ella hoppas på att få träffa pojken där. Men hennes styvmor förbjuder henne att gå och förstör hennes klänning.

Berättelsen om Askungen 2015 Trailer

 
Tag : Berättelsen om Askungen sf, Berättelsen om Askungen film streaming, Berättelsen om Askungen stream online free, Berättelsen om Askungen filme 2015, Berättelsen om Askungen english subtitles, Berättelsen om Askungen 2015 full movie, Berättelsen om Askungen swesub, Berättelsen om Askungen dvd release date, Berättelsen om Askungen film watch online, Berättelsen om Askungen watch online english subtitles, Berättelsen om Askungen download, Berättelsen om Askungen movie online free, Berättelsen om Askungen movie 2015

Inkommande sökord :

  • titta på askungen