Focus 2015 – (HD)

Focus Backdrop

Focus Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-02-25
Genre : Romantik, Komedi, Kriminal, Drama

Titta nu

Nicky är en luttrad lurendrejare som slår sina påsar ihop med Jess, en nybörjare i bondfångeribranschen. När han lär henne sina yrkeshemligheter kommer hon alltför nära och han avslutar därför samarbetet. Tre år senare dyker Jess upp i Buenos Aires som en fulländad femme fatale och sabbar för Nicky som är mitt uppe i sitt senaste farliga högriskprojekt på den pengastinna racerbanan.

Focus 2015 Trailer

 
Tag : Focus sf, Focus film streaming, Focus stream online free, Focus filme 2015, Focus english subtitles, Focus 2015 full movie, Focus swesub, Focus dvd release date, Focus film watch online, Focus watch online english subtitles, Focus download, Focus movie online free, Focus movie 2015