Goosebumps 2015 – (HD)

Goosebumps Backdrop

Goosebumps Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-08-05
Genre : Äventyr, Skräck, Komedi

Titta nu

Zach Cooper (Dylan Minnette) blir allt annat än glad över att tvingas flytta ut på landet, men finner snabbt tröst när han möter den vackra grannflickan Hannah (Odeya Rush). Men lyckan blir kortvarig och tar slut när Zach träffar Hannahs mystiske far, som visar sig vara den kände barnboksförfattaren R.L. Stine (Jack Black). Det finns en anledning till varför Stine är så konstig. Han är fånge i sin egen fantasi. Monstren som gjort hans böcker så kända är verkliga, och han skyddar sina läsare från dem genom att hålla dem inlåsta i böckerna. När Zach råkar släppa monstren fria från fångenskapen bland boksidorna, börjar de genast att terrorisera staden. Nu är det upp till Stine, Zach och Hannah att försöka få in dem alla i böckerna igen, där de hör hemma.

Goosebumps 2015 Trailer

 
Tag : Goosebumps sf, Goosebumps film streaming, Goosebumps stream online free, Goosebumps filme 2015, Goosebumps english subtitles, Goosebumps 2015 full movie, Goosebumps swesub, Goosebumps dvd release date, Goosebumps film watch online, Goosebumps watch online english subtitles, Goosebumps download, Goosebumps movie online free, Goosebumps movie 2015

Inkommande sökord :

  • Goosebumps wikipedia swedish