LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra 2015 – (HD)

LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra Backdrop

LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-10-16
Genre : Komedi, Familj

Titta nu

Sömniga lilla Valleby gör sig redo för caféägarna Dino Paninis och Sara Bernards bröllop och våra populära detektiver Lasse och Maja står redo för att se till att ingenting ska gå fel. Men när bröllopsparets respektive släkt anländer, visar de sig tillhöra rivaliserande maffiafamiljer. När Paninifamiljens kronjuveler plötsligt försvinner, tar LasseMajas detektivbyrå sig an fallet för att mycket snart inse att detektiverna själva är de huvudmisstänkta…

LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra 2015 Trailer

 
Tag : LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra sf, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra film streaming, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra stream online free, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra filme 2015, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra english subtitles, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra 2015 full movie, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra swesub, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra dvd release date, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra film watch online, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra watch online english subtitles, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra download, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra movie online free, LasseMajas Detektivbyrå: Stella Nostra movie 2015