Min lilla syster 2015 – (HD)

Min lilla syster Backdrop

Min lilla syster Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-01-25
Genre : Drama

Titta nu

Stella är precis på väg in i den spännande, men också så skrämmande, tonårstiden. Hennes storasyster Katja är en riktig talang inom konståkning. Stella gör allt för att försöka vara lik sin syster och på så sätt också försöka få lite mer uppmärksamhet av de ganska upptagna föräldrarna. Men Stella upptäcker att det är något som inte stämmer med Katja. Hon lider av en ätstörning som allt mer tar över hennes liv. När Stella konfronterar Katja tvingas hon in i en härva av utpressning, manipulation och lögner av sin syster. Stella blir rädd att det ska få förödande konsekvenser för familjen om hemligheten uppdagas.

Min lilla syster 2015 Trailer

 
Tag : Min lilla syster sf, Min lilla syster film streaming, Min lilla syster stream online free, Min lilla syster filme 2015, Min lilla syster english subtitles, Min lilla syster 2015 full movie, Min lilla syster swesub, Min lilla syster dvd release date, Min lilla syster film watch online, Min lilla syster watch online english subtitles, Min lilla syster download, Min lilla syster movie online free, Min lilla syster movie 2015

Inkommande sökord :

  • min lilla syster full