The Gift 2015 – (HD)

The Gift Backdrop

The Gift Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-07-30
Genre : Thriller, Mystik

Titta nu

Simon och Robyn har precis flyttat till Kalifornien, och deras liv flyter på enligt planerna tills den dagen då de stöter ihop med en av Simons gamla bekanta från high school. Till en början känner Simon knappt igen den lite udda Gordo, och efter vad som först verkar vara ett oskyldigt möte på stan, börjar han dyka upp allt oftare. En rad av ovälkomna möten och mystiska presenter senare, bjuder paret in Gordo i sitt hem. Något de bittert kommer att få ångra. Efter en tid med den påflugna gästen avslöjas nämligen en chockerande hemlighet som legat begravd i över tjugo år. Medan Robyn får reda på den skakande sanningen kring Simon och Gordos förflutna, börjar hon fråga sig: hur väl känner vi egentligen de som är oss närmast, och går det verkligen att glömma och förlåta?”

The Gift 2015 Trailer

 
Tag : The Gift sf, The Gift film streaming, The Gift stream online free, The Gift filme 2015, The Gift english subtitles, The Gift 2015 full movie, The Gift swesub, The Gift dvd release date, The Gift film watch online, The Gift watch online english subtitles, The Gift download, The Gift movie online free, The Gift movie 2015