Black Mass 2015 – (HD)

Black Mass Backdrop

Black Mass Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-09-04
Genre : Kriminal, Drama

Titta nu

Den irländska gangstern James ”Whitey” Bulger levde och verkade i Boston på 1970-talet. Han övertalas då av FBI-agenten John Connolly att samarbeta med FBI för att få den italienska maffian på fall. En sann historia om en ohelig allians som spårade ur och ledde till att Whitey blev en av de mäktigaste och mest hänsynslösa gangstrarna i Boston genom tiderna.

Black Mass 2015 Trailer

 
Tag : Black Mass sf, Black Mass film streaming, Black Mass stream online free, Black Mass filme 2015, Black Mass english subtitles, Black Mass 2015 full movie, Black Mass swesub, Black Mass dvd release date, Black Mass film watch online, Black Mass watch online english subtitles, Black Mass download, Black Mass movie online free, Black Mass movie 2015