Glada Hälsningar från Missångerträsk 2015 – (HD)

Glada Hälsningar från Missångerträsk Backdrop

Glada Hälsningar från Missångerträsk Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-09-25
Genre : Komedi

Titta nu

Nadja är singel i storstan medan systern Lotta bildat familj i Norrland och skaffat massa barn. Men även för Nadja tickar den biologiska klockan och snart är hon beredd att göra nästan vad som helst för att få adoptera ett barn. När adoptionsreglerna plötsligt ändras har hon 30 dagar på sig att hitta en partner att gifta sig med. I stan är det hopplöst att hitta någon som vill ställa upp på så kort varsel. Men i Norrland kanske?

Glada Hälsningar från Missångerträsk 2015 Trailer

 
Tag : Glada Hälsningar från Missångerträsk sf, Glada Hälsningar från Missångerträsk film streaming, Glada Hälsningar från Missångerträsk stream online free, Glada Hälsningar från Missångerträsk filme 2015, Glada Hälsningar från Missångerträsk english subtitles, Glada Hälsningar från Missångerträsk 2015 full movie, Glada Hälsningar från Missångerträsk swesub, Glada Hälsningar från Missångerträsk dvd release date, Glada Hälsningar från Missångerträsk film watch online, Glada Hälsningar från Missångerträsk watch online english subtitles, Glada Hälsningar från Missångerträsk download, Glada Hälsningar från Missångerträsk movie online free, Glada Hälsningar från Missångerträsk movie 2015