Knight of Cups 2015 – (HD)

Knight of Cups Backdrop

Knight of Cups Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-09-10
Genre : Romantik, Drama

Titta nu

Det var en gång en ung prins vars far, Kungen av Öst, sände honom till Egypten för att söka efter en pärla. När prinsen anlände erbjöd folket honom något att dricka. När han hade druckit upp hade han glömt att han var son till en kung och att han skulle leta efter pärlan och föll i djup sömn. Ricks pappa brukade läsa den här sagan för honom när han var pojke. Vägen mot öst ligger framför honom. Kommer han ge sig av?

Knight of Cups 2015 Trailer

 
Tag : Knight of Cups sf, Knight of Cups film streaming, Knight of Cups stream online free, Knight of Cups filme 2015, Knight of Cups english subtitles, Knight of Cups 2015 full movie, Knight of Cups swesub, Knight of Cups dvd release date, Knight of Cups film watch online, Knight of Cups watch online english subtitles, Knight of Cups download, Knight of Cups movie online free, Knight of Cups movie 2015