Self/less 2015 – (HD)

Self/less Backdrop

Self/less Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-07-10
Genre : Science Fiction, Mystik, Thriller

Titta nu

Damian är en rik äldre man som är döende i cancer och beredd att göra allt för att förlänga sitt liv. Han tömmer sitt schweiziska bankkonto och genomgår ett medicinskt experiment som överför hans medvetande till en ung mans kropp. Förutom 40 år till att leva njuter han av att kunna träna igen och av alla blickar han får av vackra kvinnor. I samband med att korta minnen som inte är hans egna dyker upp, springer han in en kvinna som ser ut att ha sett ett spöke då hon tror sig vara hans änka. Han bestämmer sig för att avslöja mysteriet bakom kroppens ursprung, samt organisationen som vill döda honom för att bevara sin hemlighet.

Self/less 2015 Trailer

 
Tag : Self/less sf, Self/less film streaming, Self/less stream online free, Self/less filme 2015, Self/less english subtitles, Self/less 2015 full movie, Self/less swesub, Self/less dvd release date, Self/less film watch online, Self/less watch online english subtitles, Self/less download, Self/less movie online free, Self/less movie 2015