Sicario 2015 – (HD)

Sicario Backdrop

Sicario Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-09-17
Genre : Action, Kriminal, Drama, Mystik, Thriller

Titta nu

I det laglösa gränsområdet mellan USA och Mexiko, anlitas en idealistisk FBI-agent av chefen för elitstyrka för att hjälpa till i ett eskalerande krig mot droger. Tillsammans med en gåtfull konsult med ett mystiskt förflutet, ger sig gruppen ut på en resa som tvingar Kate att ifrågasätta allt hon tror på för att överleva.

Sicario 2015 Trailer

 
Tag : Sicario sf, Sicario film streaming, Sicario stream online free, Sicario filme 2015, Sicario english subtitles, Sicario 2015 full movie, Sicario swesub, Sicario dvd release date, Sicario film watch online, Sicario watch online english subtitles, Sicario download, Sicario movie online free, Sicario movie 2015