Southpaw 2015 – (HD)

Southpaw Backdrop

Southpaw Poster2015
Utgivningsdatum : 2015-06-15
Genre : Action, Drama

Titta nu

Billy “The Great” Hope är regerande mästare i lätt tungvikt, och har med sin oortodoxa boxningsstil, gjort sig känd som en brutal och offensiv fighter. Sporrad av sin egen känsla av otillräcklighet och starka behov av kärlek, pengar och berömmelse har han kämpat sig till allt han drömt om. Men en dag inträffar en tragisk händelse som får Billys liv att rasa samman. Från att ha varit på topp, både i och utanför ringen, förlorar han allt och hans dagar blir en tjock dimma fylld av sorg, alkohol och droger. Billys nedåtspiral blir allt värre, tills den före detta boxaren Tick tar på sig att få honom på rätt köl igen. Billy tvingas nu möta sina demoner, och inse att ibland är man sin egen största motståndare.

Southpaw 2015 Trailer

 
Tag : Southpaw sf, Southpaw film streaming, Southpaw stream online free, Southpaw filme 2015, Southpaw english subtitles, Southpaw 2015 full movie, Southpaw swesub, Southpaw dvd release date, Southpaw film watch online, Southpaw watch online english subtitles, Southpaw download, Southpaw movie online free, Southpaw movie 2015